top of page

despre mine

Pasiunea mea este să te ajut să conștientizezi că tu ești eroul vieții tale, pe care adesea l-ai căutat în exterior, în ceilalți.

Sunt aici pentru a te sprijini în călătoria către autodescoperire și împlinire personală.

Alexandru Marginean Numerolog

Ca să te inspir și să mă cunoști mai bine, îți voi împărtăși în câteva cuvinte povestea vieții mele:

Am crescut într-o lume a blocurilor gri, într-o lume a lui "Așa trebuie!", "Nu comenta!", "Fă ce ți se spune să faci!", unde vocea copiilor nu era luată în serios. Nevoile noastre emoționale rămâneau adesea neexprimate, deoarece adulții erau prea absorbiți de propriile lor frustrări și dureri pentru a le lua în considerare pe ale noastre.

Astfel, am început viața cu multe frici și traume. Până la vârsta de 21 de ani, vizitele la medici și spitale au devenit o rutină. Răspunsul lor obișnuit era: "Nu știm ce are Alexandru, poate alergii, poate este doar o fire mai sensibilă...", în timp ce eu priveam cu disperare în ochii lor, simțindu-mă ca un condamnat la o viață plină de suferință și durere.

M-am născut într-o zi însorită de Iulie, într-unul dintre cele mai frumoase orașe din centrul țării. Aveam 5 ani când Cortina de Fier a căzut.

Am crescut într-o familie de oameni simpli, care din nevoie, și-au părăsit casele părintești de la țară încă de tineri, și s-au mutat în oraș pentru a lucra în fabrici. Comunicarea cu ei în copilărie a fost dificilă, dar cu timpul, am învățat să îi înțeleg, să îi respect și să îi iubesc așa cum sunt. Nu a fost un proces ușor, dar făcându-l mi-am liniștit sufletul.

În această călătorie numită viață, am întâlnit mentori care au jucat diverse roluri, precum: iubite, prieteni, dușmani etc. Cu toții au adus momente de bucurie și dezamăgire, fericire și tristețe. Cu timpul, am înțeles că acești oameni au fost doar oglinzi care mi-au reflectat propriile temeri, dureri și traume. Așa am ajuns să mă întreb: "Ce pot învăța de la fiecare și din interacțiunile noastre?" și așa, am început să înțeleg, relațiile interumane, și să îmi găsesc liniștea.

Cu o curiozitate nesfârșită și multe întrebări, am început să caut răspunsuri. Chiar dacă nu am fost crescut într-o familie religioasă, am fost atras de spiritualitate și biserică. Am explorat și am experimentat creștinismul cu o devotare totală până când am realizat că nu era calea care să îmi ofere răspunsurile căutate. Așa că am început să studiez tot ce aveam la îndemână despre spiritualitate și dezvoltare personală, așa am învățat multe și mai ales am început să înțeleg multe.

La sfârșitul adolescenței, mă simțeam extrem de confuz în ceea ce privește viitorul. Nu știam care era direcția corectă de urmat sau ce să fac cu viața mea. Mă simțeam din ce în ce mai obosit și simțeam cum corpul meu se epuiza...

Așa a început a doua etapă mare din viața mea, a vizitelor pe la medici și spitale. Pentru medici, eram un caz ciudat, iar simptomele mele păreau inexplicabile.

 

În cele din urmă, a trebuit să îmi asum călătoria către propria vindecare.  Am urmat regimuri alimentare speciale, am adoptat vegetarianismul pentru o bună perioadă a vieții și am trecut prin numeroase terapii de curățare și întărire a corpului.

După această perioadă dificilă, m-am întrebat: "Ce urmează pentru mine? Ce carieră să aleg? Care este rostul meu în această lume?"

După numeroase încercări în diferite domenii, am descoperit că pot transforma ceea ce făceam în mod obișnuit pentru familia mea, într-o meserie, și anume - masajul. Așa că am început să lucrez ca Tehnician Maseur timp de 7 ani. În această perioadă, am avut ocazia să lucrez cu sute de clienți, ajutându-i să depășească diverse probleme de sănătate prin masaj terapeutic și reflexoterapie. Cu trecerea timpului, am înțeles că acesta era primul pas în descoperirea funcționării corpului uman la nivel fizic.

Pe măsură ce mă apropiam de cel de-al 7-lea an de activitate ca Tehnician Maseur, am realizat că multe dintre provocările cu care se confruntau clienții aveau legătură cu alimentația lor. Având deja experiență în acest domeniu, ca urmare a schimbării mele personale în alimentație, am urmat cursul de Tehnician Nutriționist și am consiliat mii de clienți în următorii 7 ani cu privire la alimentația lor.

În această perioadă, am început să înțeleg că problemele legate de alimentație aveau rădăcini adânci în aspectele emoționale. Am observat că mulți dintre cei care veneau pentru consiliere nutrițională aveau nevoie de soluții pentru probleme legate de relația cu ei înșiși și cu ceilalți, probleme care se legau de familie și de carieră. Descopeream că aspectele nerezolvate din aceste domenii le influențau alegerile alimentare sau îi împiedicau să adopte un plan de alimentație sănătoasă.

Astfel, am decis să mă specializez și în domeniul Dezvoltării Personale. Am participat la cursuri, seminarii și am citit cărți despre acest subiect. Am ajuns să înțeleg provocările emoționale ce îi împiedicau pe clienții mei să își schimbe stilul alimentar. Dar la un moment dat au apărut situații pe care nu le puteam explica pe deplin. Astfel, am început să apelez la un instrument pe care îl foloseam în mod personal și cu cei apropiați încă din 2015, și anume Numerologia.

Cu ajutorul Numerologiei, am putut să înțeleg din ce în ce mai multe aspecte, să descifrez din provocările clienților și, cel mai important, să înțeleg cine sunt eu cu adevărat și să găsesc răspunsuri la întrebările care mă frământau de la o vârstă fragedă: "Cine sunt? De ce sunt aici? Și ce am de făcut în viața asta?"

Acest instrument - Numerologia, am ajuns să îl numesc fără exagerare "salvatorul vieții mele".

Ceea ce fac și recomand provine din experiența mea de a înfrunta numeroase obstacole, durerea și suferința și de a descifra treptat misterul vieții.

Astăzi, știu cu claritate care este rolul meu în această imensă orchestră a vieții, și dacă experiența mea de viață te inspiră, și simți că pot fi ghidul tău pe drumul către autodescoperire, te invit să apelezi cu încredere la serviciile mele.

Calificări:

  • Numerolog  Acreditat și membru al "Asociației Numerologilor din România"

  • Consilier Dezvoltare Personală 

  • Facilitator Meditații Osho, acreditat de OSHO INTERNATIONAL Pune - India

bottom of page