top of page

Trei întrebări au frământat mintea oamenilor de milenii:

De unde venim, cine suntem și încotro mergem?

Cu toții într-un mod conștient sau nu, căutăm să răspundem acestor întrebări. De ce? Pentru că, undeva în adâncul fiecăruia, este o voce care, în cele mai dure și pline de suferință momente din viață, ne spune că totul are un scop, un sens și că viața doar ne pune în situații, prin intermediul cărora să ne descoperim până în profunzimea ființei și să descoperim scopul pentru care suntem aici, pentru ca mai apoi să îl împlinim.

 

Și așa, fiecare în felul nostru, începem să pășim pe drumul eroului, conștienți sau nu, care, în prima faza se revoltă, pe umanitate, pe el și chiar pe Dumnezeu. Din această lupta, după un timp, apare înțelegerea că fiecare om pe care îl întâlnim în viața noastră ne reflectă părți din noi, părți pe care le iubim, le urăm sau le judecăm, la noi sau la alții și că fiecare dintre noi jucăm un rol în această mare orchestra, numită Viață.

 

Suferința este în viața noastră atâta timp cât nu știm cine suntem, care sunt calitățile pe care le avem, ce rol sau roluri trebuie să jucăm pe scena vieții și ce anume avem de împlinit în această viață.

 

Numerologia este un instrument care îți aduce răspunsuri la toate aceste întrebări și te ajută să înțelegi cine ești, calitățile pe care le-ai primit ca daruri, ce anume așteaptă ceilalți (adică societatea) de la tine și care este rolul tău în marea orchestra a Vieții și cum să îl joci.

 

Te invit să descoperi cum te poate ajuta acest instrument numit Numerologie, instrument care a fost studiat și folosit din cele mai vechi timpuri de oameni precum:

 

Pitagora

 

“Totul este orânduit după număr”.

 

Philolaus

 

“Tot ce poate fi cunoscut are număr și fără de număr, nu cunoaștem nimic”.

 

Corneliu Agrippa

 

“Nimeni nu trebuie să se îndoiască în aceea că, prin intermediul numelui și a cifrelor, se poate cunoaște viitorul, deoarece Preaînaltul a creat totul pe bază de cifre, măsuri și greutăți; de acolo adevărul își ia începutul sau: înseamnă că cifrele nu au apărut întâmplător, ci pe baza anumitor cauze, cu toate că noi nu le știm”.

 

Și Nikola Tesla care ne-a lăsat următorul citat:

 

“Dacă ai cunoaște măreția lui 3,6 și 9 vei avea o cheie a universului”.

 

Pentru a afla detalii despre matrița ta numerologică, te invit să îți programezi o Consultație Numerologică.

 

Cu respect, Alexandru Mărginean

bottom of page